Vi samarbetar med Wasakredit och Santander consumer bank, och har möjlighet att hjälpa er med finansiering av ert husvagnsköp.

Santander consumer

I Sverige har Santander Consumer Bank 450 000 kunder och erbjuder sparkonton, privatlån, fordonsfinansiering, betal- och kreditkort samt delbetalning i butik och e-handel. Deras mål är att vara den bästa banken för våra kunder, partners, aktieägare och medarbetare.

Santander Consumer Bank tillhör den globala bankkoncernen Banco Santander, en av de största bankerna i både Europa och världen med 117 miljoner kunder i över 45 länder. Santander har under de senaste tio åren utsetts till världens bästa bank tre gånger.

Verksamheten i Norge startade 1963. 2007 etablerade sig Santander även i Finland och Danmark. 2015 fusioneras Santander Consumer Bank AB (tidigare GE Money Bank AB) in i Santander Consumer Bank AS. Det innebär att de nu är verksamma i Skandinavien som en bank med norsk banklicens. I Sverige bedrivs verksamheten i filialform under namnet Santander Consumer Bank AS Norge, Sverige Filial.

Santander Mitt kort trygga köp delbetalning

Nu kan vi även erbjuda räntefri avbetalning via Santander vid köp av te.x mover, ac, förtält, markis eller andra lite dyrare produkter. 

Det finns flera olika alternativ från 4mån upp till 24mån om du önskar lite längre avbetalningstid.

Tex kan man välja att köpa en mover och dela upp betalningen på 4mån, du kan då välja om du vill betala lite varje månad eller om du betalar hela summan sista månaden, tex efter sommaren. Det enda som tillkommer är en uppläggningsavgift på 95:- 

Väljer man att lägga det på 6mån är det samma sak där, fortfarande helt räntefritt och  ingen lägsta avbetalning per månad utan du kan skjuta upp din betalning till slutet av avbetalningsperioden om du vill. Det tillkommer inte heller här några aviavgifter utan endast en uppläggningsavgift på 195:- här.

Vill man ha en lite längre avbetalning så kan man välja 12mån, då är det fortf helt räntefritt, men här behöver man betala minst 200:-/mån, summan väljer du själv, men allra lägst 200:-. Här tillkommer en aviavgift varje månad på 30:- och en uppläggningsavgift på 295:- 

Du kan också välja upp till 24månader, det är räntefritt, med en uppläggningsavgift på 495:- och aviavgift på 30:-/månad. 

I alla fallen kan man som kund välja att betala in större summa åt gången eller betala av alltihop i förtid. Du kan läsa mer på www.santanderconsumer.se eller prata med oss i personalen för mer information!

När du väljer delbetalning via Santander så får du ett MasterCard som fungerar i hela världen. Du får dessutom alltid upp till 60 dagars räntefrihet i alla de butiker i Sverige som är anslutna till "Mitt kort trygga köp" när du betalar med kortet. Läs mer om alla fördelar, butiker och fullständiga villkor för mitt kort trygga köp på www.santanderconsumer.se/tryggakop

Wasa kredit

Wasa Kredit är ett finansbolag som erbjuder leasing- och avbetalningsfinansiering dels genom samarbetspartners inom bland annat fordonshandel, dator/kontorshandel och maskinhandel, dels direkt till företagskunder.

Wasa Kredit är helägt av Länsförsäkringar Bank. Länsförsäkringsbolagen äger gemensamt Länsförsäkringar AB, där Länsförsäkringar Bank ingår som ett dotterbolag.

Tillagd i varukorgen